Eunet ADSL

Eunet ADSL koristim nešto više od 3 godine i mogu da kažem da sam generalno zadovoljan. Uzeo sam tada najjeftiniji flat paket brzine 512/64 kbps. Vremenom je brzina povećana na 1024, a kasnije i na 1536 kbps. Kako već neko vreme imam dva računara, nedavno sam uzeo i drugi modem uz doplatu od 1180 dinara. Radi se o modemu marke Planet sa četiri porta. Takođe sam, kao lojalni korisnik, iskoristio mogućnost da mi se po istoj mesečnoj ceni udvostruči brzina na sadašnjih 3 mbps. Uslov za to je bio da se ugovorno obavežem na još 2 godine. Ovaj paket sada plaćam 1501 dinar mesečno.

Naravno, nakon užasne dial up konekcije prelazak na ADSL bio je pravi melem za dušu. Sa vezom nikada nije bilo većih problema, ne sećam se kada je zadnji put pukla. Bio je doduše jedan problematičan period prošle godine, kada mi je veza često znala biti užasno spora, ali problem je bio u Windowsu XP na mom starom računaru, koji je bio pun virusa, tako da je reinstalacija rešila problem. Sada sve ide manje-više glatko, brzina je dobra, kako za surf, tako i za download i upload. Čak i kada je drugi računar ukljucen i brat skida nešto sa interneta, smanjenje brzine se ne oseti previše, osim naravno kada skidam ili uploadujem nešto. A povrh svega veza je stabilna, što je i najvažnije.
Što se tiče osoblja u Eunetu, dosta su ljubazni i korektni. Uvek ima nekoga pri telefonu da se javi i odgovori. Imao sam recimo problem, novi modem nije hteo odmah da proradi, pa sam ih zvao telefonom i čovek mi je izdiktirao preko telefona šta sve treba da uradim u podešavanjima i problem je ubrzo rešen.

Ovo je naravno moje iskustvo, što ne znači da su svi zadovoljni. Iskreno, s obzirom da sam zadovoljan Eunetom, nisam se mnogo ni trudio da upoređujem pakete i uslove sa onima kod drugih provajdera. Računi mi stižu na e-mail adresu, plaćam ih redovno i nemam nikakvih problema.
Koliko vidim, sada se svakom novom ADSL korisniku nudi 4 meseca besplatnog interneta uz ugovornu obavezu od 12 meseci.
Samo još da napomenem da ADSL korisnici imaju do 20 minuta besplatnih telefonskih razgovora sa inostranstvom preko usluge EunetPhone.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Eunet ADSL, 3.5 out of 5 based on 17 ratings



Ovaj unos je objavljen pod ICT servisi. Zabeležite stalnu vezu.

22 reagovanja na Eunet ADSL

  1. ElkaTheLady kaže:

    Koristim Flat paket i odlično radi.Veza mi se ne prekida i odziv je brz.Skupi jesu,ali sam koristila popust 50 % za prvih 12 meseci.Osoblje je ljubazno,daje dobra i korisna obaveštenja.Trenutno je akcija,ako se neko učlani preko tebe,jedan mesec imaš besplatan internet.Ko želi da se učlani ,javite.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.