Posalji recept, magazin

Jos jedan u nizu magazina koji je pravljeni sa svrhom, a to je promocija raznih slatkih i slanih djakonija. A sve recepte salju citaoci i postovaoci dobrog zalogaja. U svakom broju se pojavljuju novi recepti koji su prosarani sa slikama. Lepo je to sto se od citalaca, koji zele da posalju recept, trazi da posalju slike zajedno sa receptom. Slike moraju da sadrze par faza pravljenja kolaca, kao i sliku gotovog jela (salju se online preko sajta). To mnogo pomaze, jer odmah imamo predstavu kako napredujemo i da li negde gresimo.

Lepo je i to sto nagradjuju trud i dugogodisnje iskustvo svojih citalaca, tako sto za svaki objavljeni recept daju po 800 dinara.
Casopis se moze naci u svakoj radnji ili kiosku po veoma povoljnoj ceni od 20 dinara. Lepo je to sto su za razliku od mnogih drugih, veoma pristupacni i kvalitet im je zadovoljavajuc. Spakovan je u mali format, ali za tu cenu se dobija vise nego dovoljno.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Posalji recept, magazin, 4.2 out of 5 based on 17 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Izdavaštvo. Zabeležite stalnu vezu.

20 reagovanja na Posalji recept, magazin

  1. Darka kaže:

    Pre par dana sam slucajno videla na kiosku ovaj magazin i iskreno nisam verovala da moze biti toliko dobar. Uz tako malo izdanje (mislim na format) i nisku cenu ocekivala sam recepte koje cu samo prelistati i staviti na gomilu drugih magazina. Medjutim, na moje iznenadjenje kao i mojih ukucana istog dana su bili gotovi rolati, glavno jelo kao i poslastica, prosto nisam mogla da odolim. Jako zahvalan magazin, pogotovo za mlade mame i supruge koje se bas najbolje i ne snalaze u kuhinji. Recepti su jednostavni, opisani u slikama i neodoljivi. Jedva cekam sledeci broj!!!

  2. Jasna Milićević kaže:

    I ja se slazem, casopis je odlican. Posto sam student i nemam dovoljno vremena za spremanje, otvorim casopis i uvek mogu neci nesto odgovarajuce.
    A sada jedno pitanje. Da li se moze onaj list sa poslednje strane poslati i preko neta skeniran? Ja sam pre neki dan poslala jedan recept. Nadam se da ce ga objaviti. :)

  3. ljubisa reader kaže:

    Idealan casopis za tako malo novca.U casopisu se mogu naci recepti iz svih nasih krajeva.Autori recepta prate svaki korak u toku spremanja i to fotografisu i uz propratni tekst salju redakciji.Da bi recept bio objavljen mora biti kvalitetan ,neobican,odlicno prezentovan,a ujedno ga mora pratiti dobra fotografija kako se sprema recept u etapama.Autori za dati recept dobijaju 800 dinara a ako je naslovna strana i poklone sponzora.Jos vece zadovoljstvo mi je napisati ovaj komentar zato sto moja supruga s vremena na vreme nesto objavi u casopisu

  4. Sllaadjaa ಌ Adamovic kaže:

    Za casopis sam skoro cula od komsinice, majka ga kupila, i vec sam spremala par recepata. Mogu da kaze da mi se jako svidja stil casopisa. Sve pise, samo citati i spremati po receptu :)

  5. Ziza Zivkovic Valcic kaže:

    Bravo za casopis, zasto zapisivati recepte od prijateljica ovo je prakticnije i sve je isprobano tako da provereno nema greske!

  6. jelena83 kaže:

    Nije los magazin, pogotovo za mlade i neiskusne domacice koje tek pocinju da otkrivaju cari kulinarstva

  7. Slobodnjak kaže:

    Fanstacna novinica, vrelo korisna i ilustrativna! Cesto je u dragtoru uzmem umesto kusura, tako mislim da sam jos i na dobitku! :)

  8. Aleks kaže:

    Koristan list, lepo zamisljen i trenutno najtirazniji. Uz zadovoljstvo citanja, mozete imati i zadovoljstvo da zaradite. Znaci samo malo originalnosti za recept i spojili ste prakticno sa korisnim. Lepo.

  9. natasha76 kaže:

    dobar spoj interesantnog i korisnog.pre svega dobar marketing, a i sadrzaj je zaista uredjen za svacij ukus.pogotovo za „mlade“ domacice sto ima dosta korisnih saveta.

  10. Kristina kaže:

    Meni se to jako dopada! Da domacice razmenjuju svoje recepte iz svog kulinarskogh iskustva! Nikada kraja receptima sto je zaista pametno! Dok je namirnica raznih na svetu tako ce biti uvek novih izmisljenih recepata! Pa i nase su bake pa i unazad hiljade godina izmisljale recepte pa se to prenosilo na sledece generacije! Zivela hrana ziveli recepti koji opstaju!

  11. dragana kosic kaže:

    Moram prvo da se osvrnem na jedan komentar.Sta je vrhunsko kulinarstvo? Običan pasulj moze da se skuva i da bude vrhunsko kulinarsko jelo.Časopis je odličan,moj jedan recept je objavljen,i mislim da su stvarno jedinstveni kod nas.

  12. Jeca90 kaže:

    Odusevljena sam ovim casopisom,sadrzaj mi se mnogo dopada.Probala sam mnoge recepte i sve je bilo izvrsno.Preporucila bih ga svim mladim domacicama,jer ce im sigurno olaksati pripremu svakodnevnih obroka…

  13. Jelena Ćirić kaže:

    Odnedavno sam pocela da kupujem ovaj magazin, cisto da mi jelovnik nije ustaljen i da probam nešto novo da napravim. Recepti su uglavnom prilagodjeni sirokim narodnom masama, i to je veliki plus.

  14. badule kaže:

    Gledah,nedavno taj casopis i za prvu pomoc uzeh jedan recept ,te spravih sebi ukusnu klopu. Prednost mu je sto je malog formata i pisan razumljivim recnikom. Tako svako,veoma lako,moze da postane kuvar .

  15. lokica1 kaže:

    Super magazin. Uvek ima nesto novo sto valja probati. Uz to je i korisno svima.

  16. NATASAS kaže:

    Odličan je to posao. Dobija redakcija, čitaoci i ljudi koji žele da objave svoj recept. Ipak, daleko od toga da je savršen, naime ovaj časopis nije namenjen vrhunskom kulinarstvu koje Vas podstiče da i sami postajete bolji kulinar, već odabira prosečne recepte sa fotografijama čiji bi kvalitet lako mogao da se dovede u pitanje. Ali, dajte narodu hleba i igara:))))

  17. emilija ema kaže:

    Mojoj mami bolji poklon ne treba!Ona se odusevi dok me vidi sa njim u rucia bez njega joj ne trebam!:)Salu na stranu,fenomenalan magazin…naucis nesto korisno,a mozda i zaradis…

  18. Tijana kaže:

    Mgazin koji me je odusevio, ali ujedno i razocarao.. Poslala sam dosta recepata i prosto je nemoguce da ni jedan nije kako treba.. Slike su cak bile vrhunskog kvaliteta, a i sto se tice jela trudila sam se da posaljem ono koje se nije pojavljivalo u tom casopisu.. Super je za razmenu iskustava, ali ipak nije savrsen..

  19. miki1506 kaže:

    Moja supruga je poslala do sada dva recepta ovom časopisu i oba su objavljena. Honorar se malo čeka, ali se isplaćuje. Ipak, časopis ima jednu manu: kad ga uzmem u ruke i pogledam u sve te đakonije koje se nalaze u njemu i momentalno se gojim!

  20. Bata kaže:

    Super stvar za razmenu iskustava. Domacice mogu lepo da promovisu svoje znanje, nova jela i da uz to i zarade. Lepo i pohvalno.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.