Hrana i vino, casopis

Kada se na kioscima pojavio prvi broj casopisa za gurmane“Hrana i vino“ (koji meni nikako nije mogao da promakne, obzirom da sam veliki kolekcionar kulinarskih casopisa :) , pomislih evo ga jos jedan skup recepata vidjenih vec toliko puta za koje smo znali i sami…Vec vidjeni, bolje receno. Ali kad mi se prvi put nasao medju prstima svilenkast papir ovog casopisa moram priznati osetila sam blagu tremu u stomaku. Okrenuh prvi list… trema nije jenjavala, samo je rasla, a ja zastala u mestu. Jedno vreme sam samo stajala, a onda se srucih u stolicu, koja je iza mene bila, i… sati su prolazili a ja sam svaki recept prosto gutala sirom otvorenih ociju.
Tako je prosta, a tako savrseno ukombinovana svaka od tih namirnica spojenih u recepte, za koje se samo jedan komentar sa mojih usana mogao cuti „… ovo moram probati… ovo moram probati…“
I tako jedan za drugim receptom… Kuvam, przim, pecem… Mmmmm… Mislim da cu se ugojiti. Ali nema veze, sve je tako ukusno.
Ako jos niste pronasli svoj omiljeni casopis za gurmane, a (kao i ja) volite da spremate, a narocito da jedete, mozda je upravo „Hrana i vino“ pravi izbor za vas. Meni je promenio zivot, mozda ce i vama… :)

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Hrana i vino, casopis, 4.1 out of 5 based on 8 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Izdavaštvo. Zabeležite stalnu vezu.

28 reagovanja na Hrana i vino, casopis

  1. budimir kaže:

    Da , zaista ima interesantnih stvari, a poceo sam da ga citam zahvaljujuci supruzi koja ga kupuje. Uvek ima neceg novog i za one koji misle da vec sve to dobro znaju.

  2. Suzy kaže:

    U ovom časopisu se mogu naći dobri recepti i saveti.Kvalitet papira na kome je štampan je odličan,kod nas se takvi časopisi obično štampaju na lošem papiru.

  3. danicav5 kaže:

    Cesto ga kupim, ima lepih recepata koje ponekad koristim da napravim neko novo jelo.

  4. anjap kaže:

    Do sada imam sve brojeve od prvog do poslednjeg, ima odličnih recepata, dobrih inspiracija za recepte a ostao je interesantan i duhovit.

  5. cedomir2 kaže:

    U vremenima elektronskih casopisa, recepata i ostalog sto se moze naci na internetu, ovaj se dobro drzi i kotira. Ja sam takodje pristalica stampanih stvari , ali o razlozima drugi put. Sam casopis je dobar i koga interesuje ova tematika uvek nadje ponesto za sebe.

  6. Nefertiti kaže:

    Malo bolje upakovan nego svi drugi slični časopisi.

  7. Biljana87 kaže:

    Kad je prvi put izasao kupila sam ga jedno par brojeva jos uzastopce, ali sam naisla i na bolji casopis Torte i koliaci za male pare ali jako odlice recepte.

  8. Snezana3 kaže:

    Kad je tek poceo da izlazi kupovala sam ga,ali sad ne.Ima mnogo boljih kulinarskih čaposopisa.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.