Kuhinja, restoran

Dostojni predstavnik pinkovsko-žarkovačke gurmanske škole, sada i na teritoriji Voždovca, u Vojvode Stepe. Ovde je sve privlačno, počevši od popločane bašte u gustom hladu sa stolovima od kovanog gvozđa do tople i prijatne unutrašnjosti gde je sve podređeno gastronomskim profi-likovima koji vole enormne količine, gastronomsku klasiku, poštene cene i ne haju za holesterol i trigliceride. :)

Ovde su (ne)očekivano dobri i specijaliteti od rečne ribe, a lignje su jedne od najboljih u gradu. Konobari su verzirani i brzi. Mesto je za kratko vreme postalo veoma popularno i omiljeno u kraju. Stalno je prepuno i nema rezervacija, što je više nego pošteno. Ko pre devojci tom i klopa! ;)   Nalazi se na lokaciji gde se munjevito grade velike stambene zgrade pa se za parking teba snaći. Ovde postoji i onaj domaćinski sistem kad se pojavite sa šerpicom, a Kuhinja se pobrine da ne ostanete gladni preko radne nedelje ili vikendom i sve to za smešne pare. Restoran za svaku preporuku.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Kuhinja, restoran, 4.3 out of 5 based on 11 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Restorani. Zabeležite stalnu vezu.

14 reagovanja na Kuhinja, restoran

  1. anpama kaže:

    Restoran koji traje,ali ne zbog cena nego kvaliteta,raznovrsnosti.Sto se tice porcija,postoji i izbor,uvek moze da se naruci pola porcije.Izbor vina,kao i ostalog pica je ogroman…Svakako preporuka za ovaj restoran.

  2. jelena kaže:

    dosli smo na rucak uzeli 1 porciju mesanog mesa a imacemo upakovano i za veceru i sutra za dorucak za nas dvoje sve je bila lepo i domacinski cisto usluga odlicna. basta prelepa da covek uziva

  3. Sandy kaže:

    Mi bas uzivamo da klopamo u Kuhinji. Uglavnom leti skoknemo na kasni ručak kad je otvorena bašta. Čarobni crveni karo stolnjaci mi je prva asocijacija na domaću hranu. Obično naručimo nešto rolovano ili Karadjordjevu sniclu. Naravno, jedna porcija za dve osobe. Prilično povoljno.
    Jedini nedostatak je što je coca cola na točenje pa je prilično izvetrila.

  4. MarkoSi kaže:

    Bašta stvarno odlična, parking problematičan, klopa prosečna – Pink standard.

  5. Kajka kaže:

    Jednom smo seleli u ovom restorancicu, zapravo kafani, i to nas je bas privukala basta, koja je prelepa medju drvecem sa divnim stolovima i stolicama, kao bastenskim, nekako totalno nam je izgledalo prijateljski i opusteno. Cene su prosecne, porcije su velike i imaju veoma veliki izbor domacih jela, salata narocito i raznih namaza. Svidelo nam se, eto bio je radni dan, a bilo je ljudi, pola skoro i vise popunjenih mesta.

  6. martinche_1987 kaže:

    Moje misljenje je da je ovo odlican restoran, spoj dobre hrane i pristupacnih cena! Cesto narucujem lignje i uvek sam bila zadovoljna! Sto se tice konobara sve pohvale, vrlo su ljubazni!

  7. Maxmara kaže:

    Restoran je predivan! I ne bih se slozila sa tim da je osoblje neljubazno,bar meni nisu ostavili takav utisak. Ali cu se sloziti sa time da su porcije preobilne ili bar ja nikada nisam uspela da pojedem sve bez ostatka. Uglavnom ja sam zadovoljna!

  8. Bubica kaže:

    Hrana je stvarno dobra i cene su vrlo prstupacne. Za mesto uglavnom morate da pricekate malo, sto ljudima koji ovde dolaze nije problem, ali zato za vas koji sedite i jedete, izgledace kao da svi jedva cekaju da odete da bi drugi seli.

  9. Pega kaže:

    Slazem se da je hrana u ovome „restoranu“ odlicna, jeftina i da su porcije preobilne, medjutim ovo nije mesto gde bih izveo naprimer zenu ili devojku. Prepuna sala, neljubazni konobari, koji cekaju da vas bukvalno oteraju sa stola cim pojedete, da bi napravili mesto, tako da mi je prosto bilo neprijatno, jer su mi neki gosti koji su cekali na mesto, stajali njad glavom dok sam vecerao. Najbolje je narucite i hranu ponesete kuci, i u miru pojedete.

  10. SVR kaže:

    Bio sam zimus. Kuhinja je bila puna.
    Jedno od onih mesta gde besparicom mucen Srbin,
    kome nije do kvaliteta,
    moze da izvede zenu i dvoje dece i da njih cetvoro podele 2 porcije.

    Kao i svi restorani tog tipa na meniju dosta mesa, punjenog „zdravljem“ – kajmakom,kackavaljem i slaninom (onda jos pohovano).

    Odlazak u Kuhinju mogu da shvatim jedino ako ste bas u finansijskom problemu, ali onda isti kvalitet za jos manje para dobicete i na nekom kiosku brze hrane…

    Zaboravih, bio sam tamo za jedan rodjendan i isli smo preko celog Beograda (valjda od Vracara ima 10-tak km), samo zbog Ceskog piva na tocenje koje toce samo u Kuhinji.
    Pogadjate, izvetrelo pivo, kao da je tri dana stajalo van bacve.

    • anpama kaže:

      Vredjanje Srbina koji nema novca…Srbin koji nema novca ne vodi porodicu u restoran.A o zdravlju svakako ne bih sa Vama,kajmak kackavalj i slanina su srpska jela,srpski specijaliteti i mi bi trebalo da se ponosimo time,a ne da trcimo za francuskom,kineskom,i drugim kuhinjama,za susijem,kavijarom….

  11. mari. kaže:

    Jeste, ambijent je jako prijatan posebno leti, u basti restorana. Mada bih ipak sam ambijent i cinjenicu da u kraju nema konkurencije stavila ispred kvaliteta njihove hrane.

  12. Bojan kaže:

    Sviđa mi se što se kafana ne oseća na ulje preprženo milion puta!

  13. Vesna kaže:

    Inace ne volim mesta ovog tipa (za obzderavanje), ali cu dodati da pored izuzetno velikih porcija i primamljivih cena, ovde bas dobro spremaju hranu. Termicki je ne unistavaju do toga da na kraju ne razlikujete curetinu od teletine, a povrce zadrzava svoju svezu boju. Posle klope nemate osecaj da ste samo napunili rupu u zelucu! Dobri su.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.