Kafana Dagi plus – Niš

Kada su me drugari iz Niša pre nekoliko godina odveli u ovaj restoran, mislio sam da je to samo jedna od niških kafana – dosadnog jelovnika zasnovanog na roštilju. Da ne bude zabune, kod Dagija ima roštilja, ali ga jedu samo neiskusni. Kada sam naručio dimljenu vešalicu, drugari su mi rekli da je to „jeres“ jer se kod Dagija jede ovčetina.

Posle mnogo ubeđivanja, pristao sam da sa njima podelim Dinstanu ovčetinu sa travama. Bio sam prijatno iznenađen. Fenomenalno meso, sočni krompir i začinske trave sa okolnih planina. Dok se krčkala ovčetina, uz rakijicu sam prvi put probao Belmuž – svrljiški afrodizijak. Takođe sam prvi put probao tzv. Moravsku salatu koja mi je u međuvremenu postala omiljena. Sve u svemu, „Restoran zdrave hrane“ Dagi plus (kako se gazda hvali) morate posetiti ukoliko provodite vreme u Nišu…

Hrana je neobična i veoma ukusna.

Parking je veoma teško naći u okolini, a restoranu nedostaje prostora tako da udobnost nije na najvišem nivou – stolovi su malo zbijeni, a u pitanju je pravi kafanski, etno enterijer… Nemaju bastu.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Kafana Dagi plus - Niš, 4.8 out of 5 based on 5 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Restorani. Zabeležite stalnu vezu.

5 reagovanja na Kafana Dagi plus – Niš

  1. Mara kaže:

    Ko voli ovčetinu, nemam zamerki. Dugo nisam probala tako ukusno meso, iako nisam neki obožavaoc istog…

  2. tesla kaže:

    Cest sam gost u ovoj kafani jer zivim u Nisu. Licno znam vlasnika koji inace provodi ceo dan i celo vece u kuhinji i u kafani i to je i sigurno naveci deo uspeha. Posvecen je poslu, ne dozvoljava improvizacije i kvalitet je isti vec godinama.

  3. crvenkapa78 kaže:

    Nalazi se u naselju Trosarina. Kafana je odlicna poznata po najboljoj ovcetini u gradu.

  4. Jelena755 kaže:

    Zivim na par stotina metara od ove kafane i vise puta sam bila tamo. Jednostavno ona pobija sva pravila koja su propisana za neku kafanu.Mala je u uksoj ulici, nema parkinga bas blizu, jednosmerna ulica,nema bastu itd.Sa duge strane ona postavlja nove standarde u ovom poslu jer radi fenomenalno i hrana je ista sada i pre pet godina.A ta hrana je vise nego super.

  5. Djole994 kaže:

    Restoran je exta bio sam prosle nedelje i mogu reci da sam prezadovoljan

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.