SamMills, Pasta d’oro, testenina bez glutena

Vrlo često kupujem namirnice bez glutena i kao većina imam problem sa ponudom proizvoda ove vrste… Po mom mišljenju najveći izbor ovih namirnica ima Maxi diskont ali to u Boru predstavlja „čitavu“ jednu stranu gondole i tu se završava cela priča…

E, baš na toj polici sam pronašao izuzetno kavlitetnu tetsteninu Pasta d’oro proizvođača Sam Mills. Njihov ceo asortiman je bez glutena, bez jaja i bez holesterola. Testenina je napravljena isključivo od kukuruza i vode (zgodna je i za dane posta). U to ćete se veoma brzo i sami uveriti nakon pripreme jer ćete pod zubima osetiti kukuruz… Veoma je ukusna, lepih oblika za razne namene, od fide, preko makarona do testa za lazanje…

Sve je upakovano u zelene kese od 500g. Cena ovih testenina nije baš mala i iznosi 210,00 dinara, ali s obzirom da je sva bezglutenska hrana skuplja onda ovaj iznos i nije neko posebno iznenađenje.

Bezglutenskie namirnice obezbeđuju mast i ugljene hidrate (rast/izgradnja ćelija), energiju (za vršenje umnog/telesnog rada), proteine, minerale i vitamine (štite od bolesti i održavaju vitalnost).

Možda nekom ne bude odgovarala izvesna žilavost koja se oseća u strukturi/teksturi ove testenine jer i nakon kuvanja od 10 minuta posle ključanja ona se ipak oseća… Ukoliko kupujete proizvode bez glutena iskreno vam preporučujem ovu testeninu.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

SamMills, Pasta d'oro, testenina bez glutena, 4.6 out of 5 based on 10 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Hrana. Zabeležite stalnu vezu.

6 reagovanja na SamMills, Pasta d’oro, testenina bez glutena

  1. Asja kaže:

    Preskupo ali jako ukusno. Vredi probati

  2. crvenkapa78 kaže:

    Dobro je sto se u nasim radnjama moze naci sve vise proizvoda bez glutena sto ranijih godina nije bio slucaj. Ja nisam intolerantna na gluten ali moj rodjak jeste i znam da je ranije imao problema da nadje proizvode bez glutena.

  3. majce kaže:

    Skupo je, ali meni se svidja.

  4. Medicinska sestra kaže:

    Ne znam sta da kazem osim- preskupo!!!

  5. Jasna kaže:

    Malo se razlikuje od one obicne, ali je i dalje super. Meni se bas svidja.

  6. Jelena755 kaže:

    Zbog kandide koju sam imala koristila sam ovu pastu, ali samo kratko.Za moj ukus suvise zilavo, mada ne mogu reci da je neukusno.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.