Heinz prelivi

Sigurno ste viđali prelepo dizajnirane bočice sa prelivima u marketima na kojima piše Heinz. Oduvek sam taj naziv povezivala samo sa kečapom, ali kada sam počela malo da istražujem, videla sam da naši veći marketi nude čak i do nekoliko vrsta preliva uz razna jela. Često su mi bili nedostupni za kupiti, koštaju oko 260 dinara, u zavisnosti u kom marketu ih uzimate (ovo je trenutna cena u Maxiju), ali se s vremena na vreme rešim za jedan od njih…

Inace, dosta su jakog ukusa i visoke kalorijske vrednosti, pa su i priličan „šok“ za organizam, ako ih konzumirate stalno… Bočica od 250ml ima kalorijsku vrednost od skoro 1300 kalorija. Ima ih pet vrsta, ali sam se odlučila za klasični da ne bih eksperimentisala… Najpre sam želela da vidim hoće li mi se uopšte svideti. To je bio Mediterranean olive sauce. Malko je ljutkast, delimično gust sa komadićima maslina i veoma različit od klasičnog tomato preliva za špagete… Koliko sam se oduševila proizvodom zaključićete iz toga da smo partner i ja za jedan obrok slistili celu flašicu, a prosečne smo ješnosti. Drugi koji smo probali bio je Garlic sauce uz piletinu i takođe smo bili oduševljeni. Ostale nisam probala, ali imam nameru.

Zaista je odličan proizvod, jer se ne kuva, praktičan je, jer se servira kao hladan sos uz toplo jelo koji osvežava. I odličan je ako spremate ručak na brzinu ili pak ne umete da spremite sos. Sa ovim sigurno nećete pogrešiti. U inostranstvu, kako sam uspela da istražim na internetu, postoji mnogo veći izbor ovih soseva, čak je najnoviji preliv za salate. Kod nas još postoji i preliv za roštilj, zatim preliv sa tri vrste bibera i ljuti sos…

Sa Heinz-om nema greške, ali nisam ni sumnjala da nešto nemačko može biti promašaj… Heinz se od početka rukovodi tim da koliko kvalitetno nastupate pred kupcem, toliko će on želeti da vam se vrati ponovo. I nije pogrešio do dan danas. Zanimljivo je da mi ovaj sos uvozimo sa holandskog tržišta, ali nije lošiji od onog sa nemačkog…

I još nešto, ako nemate ideju uz šta biste mogli da koristite sos, kao što ja nisam, sem za ovaj od paradajza, pronašla sam na njihovom oficijalnom sajtu uz koji recept biste mogli da koristite koju vrstu sosa.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Heinz prelivi, 3.5 out of 5 based on 12 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Hrana. Zabeležite stalnu vezu.

Jedno reagovanje na Heinz prelivi

  1. wandawolfcat kaže:

    Jaka cena ali je zato ukus fenomenalan. Treba ga obavezno imati u kuhininji. Nekad može da pomogne da promeni ukus hrani koja nije ispala najbolje.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.