Dobro, Kore za tortu svetle/tamne

Prvenstveno me je privukla cena kod ovih kora za tortu. One sa zvucnim imenima su preko 220 dinara, a ove su u Dis-u 130 dinara. Postoje dve varijante, svetle i tamne, odabrao sam tamne. Proizvodjac ovih kora (pakovanje od 400g) je Nemacka firma Neans Schleicher Gmbh, Quickborn, a prodaju se u Dis-u pod njihovom robnom markom „Dobro“…

U pakovanju su 3 kore, a pored osnovih sastojaka za testo, tu su i tragovi lesnika, badema i kikirikija. Prvi utisak po otvaranju pakovanja je bio neprijatan: sve kore su bile slepljene!… Jedva sam razdvojio korice koje su bile delimicno suve. Kod drugih proizvodjaca korice za tortu razdvojene su papirom, pa se lako i lepo vade. Mislim da su precnika 28cm, sto je dovoljno veliko za osrednju tortu… Medjutim, sobzirom da su suve lako su upile krem kojim su filovane, mada se korice ipak moraju necim poprskati pre filovanja. I na kraju, ono sto je najvaznije- ukusne su! Kore su se lepo sjedinile sa masom.

Ukusne su, skoro su duplo jeftinije od ostalih kora za torte, postoje u dva ukusa, nemaju dodate emulgatore i aditive koji spadaju u grupe opasnih po zdravlje.

Mogli bi na omotu pakovanja postaviti neki recept za koriscenje kora.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Dobro, Kore za tortu svetle/tamne, 3.7 out of 5 based on 7 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Hrana. Zabeležite stalnu vezu.

24 reagovanja na Dobro, Kore za tortu svetle/tamne

  1. Biljana87 kaže:

    Mislim da je najbolje da kore napravite sami. Tacno znate sta ste stavili u njih, nego da ih kupite a ne znate sta su stavili ipak mislim da je sve to vestacko. Bolje je domace.

  2. codayu kaže:

    Bas cu ih probati, samo se nadam da nemaju isti ukus kao „Tako“ kore.

  3. pahuljce kaže:

    klasican patispanj, ali kada se saberete i vidite koliko vam jaja, brasna, mleka, ulja…i vremena treba da napravite iste, ovo se isplati kupiti.

  4. rast kaže:

    Nisu lose,ali mi se nekako cini da nemaju bas tako dobar ukus kao kada se kore rucno naprave.Prednost dajem domacim,rucno pravljenim korama.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.