Danubius Sosevi za testenine

Svakoj zaposlenoj ženi je veoma bitno da obrok koji sprema bude kvalitetan, a da priprema ne oduzima mnogo vremena. Meni je najbrže/najlakse da spremim pastu prelivenu sosom, a i to jelo koje svi u kući volimo.

Tako sam naišla na Danubius soseve za testeninu različitih ukusa (sa paradajzom u osnovi), te sam polako, jedan po jedan isprobala sve četiri vrste: Basilico – sa bosiljkom, Olive – sa maslinama, Picante – sa čilijem i Pimiento – sa paprikom. I preporučujem svaki od njih! Moj favorit je Picante, pikantno ljut i začinjen baš koliko treba, lepo ide uz barenu testeninu. Olive sam stavljala na picu, nekako mi je lepše išao uz pečeno testo jer je pun sitno seckanih maslina. U Basilico sam dodavala mleveno meso i tako dobila sjajan sos za špagete, dok Pimiento najčešće konzumiramo kao umak uz meso. Važno je dodati da su ovi sosevi izdašni (2 pune supene kasike u obrok za četvoro), ne morate ih ni podgrevati, potpuno su prirodni i bez veštačkih dodataka što je samo plus.

Deklaracija kaže, a zašto joj ne verovati (ipak je u pitanju iskusni domaći proizvodjač), da se u izradi Danubius soseva za testenine koriste samo provereni i kvalitetni sastojci. Tegla od 360g sosa, u zavisnosti od vrste, košta od 130 – 180 dinara. Mogu se naci u svim prehrambenim prodavnicama i hipermarketima.

Moja iskrena preporuka za dane bez inspiracije i kad nemate ništa skuvano, mnogo je bolje i zdravije od bilo kog fast food-a.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Danubius Sosevi za testenine, 3.8 out of 5 based on 5 ratings



Ovaj unos je objavljen pod Hrana. Zabeležite stalnu vezu.

26 reagovanja na Danubius Sosevi za testenine

  1. crvenkapa78 kaže:

    Koristila sam sos Basilico i jako mi se dopada ukus a cena je pristupacnija od ostalih gotovih soseva.

  2. ElkaTheLady kaže:

    Divno miriše bosiljak u ovom sosu za špagete.Praznik za sva čula.Zbog cene ga ređe uzimam,jer sama pravim.

    • sandra jez kaže:

      Ja sam kupovala ove soseve i stvarno su super samo su mozda malo jaceg ukusa pa ih moja deca ne vole…na moju zalost koristim ih samo kada su deca kod babe :)

  3. anak kaže:

    Prejako za moj ukus,mada sam ja veci ljubitelj belih soseva!

  4. anamisic kaže:

    Cim su konzervirani naravno da nisu prirodni,ka licno mislim da domaci paradajz iz flase sa malo narendanog sira i malo svezeg persuna mora da bude od bilo kojeg ovakvog sosa!

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.