Registrujte se i prijavite korišćenjem svog Facebook naloga

Poštovani posetioci ukoliko niste redovni posetilac Oceni.rs a želite da to postanete za registraciju možete iskoristiti svoj Facebook nalog tako što ćete kliknuti na plavo dugme ispod (prijavi se putem Facebooka). Otvoriće Vam se novi prozor u koji ćete uneti svoju email adresu i password (lozinku) koju koristite na Facebooku.

Nakon toga otvoriće se sledeći prozor gde će Vam biti postavljeno pitanje u vezi dostupnosti Vaše email adrese kojom se prijavljujete na Facebook. Ta adresa nam je neophodna da bi mogli da budemo u kontaktu sa Vama pa Vas molimo da kliknete na Allow ili Dozvoli.

I to je sve, nakon toga samo morate biti malo strpljiviji, dozvolite Facebook mreži da obavi verifikaciju i ubrzo ćete biti registrovani i prijavljeni na portal Oceni.rs.

Ukoliko ste registraciju putem Facebooka već obavili prepuštamo Vam da samo kliknete na dugme ispod, unesete Vaše podatke sa Facebooka i prijavite se na svoju omiljenu internet adresu – Oceni.rs!
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.