Bali Paradizo Hotel 4* – Beograd

Prošlog vikenda supruga i ja smo uplatili preko interneta, preko Kolektivne kupovine noćenje sa doručkom i kompletno Spa i Wellness uživanje u Hotelu „Bali Paradizo“ koji se nalazi u Zemunu. Nikad ranije nisam bio u ovom hotelu i baš me je interesovalo da li je sve baš onako kako je prikazano na slikama na njihovom sajtu. I jeste, sve je baš tako, čak i lepše jer slika ne može prikazati sve kao što to može oko kad nešto vidi i zato sam rešio da svoju ocenu o svemu iznesem.

Kad smo stigli ispred hotela malo sam bio zbunjen jer se u okolini hotela nesto gradi pa malo kvari čitav ugođaj ali može se preživeti… Parkirali smo auto i ušli i nastaje oduševljenje… Enterijer baš kao da smo u nekom hotelu u samoj Indoneziji, što je pretpostavljam i bila ideja tvorca i vlasnika samog hotela. Cura na recepciji nam je ukratko objasnila gde smo smešteni, dala karticu od sobe i rekla da čim se svučemo, obučemo bade mantile, papuče i krenemo u uživanciju. Nisam siguran 100% ali mislim da se recepcionerka zove Milica i mogu reći da je ona baš onakva kakav jedan profesionalni recepcioner treba da bude, sve pohvale sa naše strane.

Dobili smo sobu broj dva i popeli se do nje Hodnik kojim se ide do sobe je vrlo lep, zidovi su uglavnom neke narandžaste boje sa lepim teškim zavesama sa cvetnim dezenima i raznim ukrasima i slikama po zidovima. Stigli smo do sobe, vrata su lepa, u boji svetlog bambusa, delimično izrezbarena, prislonili smo karticu na čitač i ušli.

Soba je vrlo lepa, prostrana, celokupan nameštaj je izrađen od bambusa, sto sa foteljom, francuski ležaj je veoma udoban i sam po sebi lep jer izgleda veoma specifično. U sobi je dosta ogledala po zidovima, klima, LCD TV i veoma prostrano i lepo uređeno kupatilo sa svim neophodnim pratećim elementima. U sobi je i mini bar potpuno opremljen bukvalno svim mogućim bezalkoholnim i alkoholnim pićem kao i njegov cenovnik (koji se nalazi na stolu) naravno da ne bi došlo do zabune a gostima je na raspolaganju i mini sef koji stoji u plakaru. Dva zida u sobi su krem boje, jedan narandžast a jedan u ogledalima i sve deluje veoma interesantno i lepo uklopljeno.

O higijeni mogu reći da je održavaju na najvišem mogućem nivou koji postoji jer je sve toliko čisto i uredno da ja nisam zapazio nigde ni trunku nečega. Ovde kao da ništa ne hvali već se na sve mislilo i sve je baš kako i treba da bude. Miris koji se prostire celim hotelom i dominira u njemu je miris suvog aromatizovanog cveća, mirišljavih štapića i svećica.

Obukli smo svoje bademantile, papuče (dobijate ih u sobi) i krenuli sa uživanjem. Prvo smo otišli na bazen koji je sam po sebi veoma lep, ceo napravljen od sitnih kockica plavo-belih, kao i podovi cele prostorije gde se nalazi bazen, a zidovi su obloženi mermernim pločicama koje su sve vreme vlažne od isparenja i sve vreme sa zidova cure vodene kapljice.

U bazenu je voda ozonizovana i veoma prija, dovoljno je topla da u njoj možete satim uživati a voda je dovoljno duboka a bazen dugačak da možete i uživati uz pićence ali i plivati… Piće se sa bazena poručuje preko interfona a konobari su dosta brzi i veoma uslužni. Cene nisu strašne, mi smo pili đus-vodku i mislim da ona košta 240,00 dinara… Na bazenu je puštena tiha muzikica, koja je dosta prijatna a nenametljiva. Pored bazena su postavljene vrlo interesantnog oblika urađene, krem i braon fotelje za neko polu-sedenje/ležanje sa takvim stočićima, zidovi bazena su ispunjeni ogledalima, lepim vazama sa suvim cvećem kao i raznim figurama sa likom Bude i mnogih indonežanskih plemena.

Pored bazena je mali bazen sa đakuzijem, on je veoma simpatično napravljen, rekao bih da je za četvoro ali mi smo bili u njemu sami i bilo je dosta mesta. Kroz đakuzi se smenjuju svetla pa to ostavlja još bolji utisak. Pored tog manjeg bazena je sauna, veoma lepa a sa druge strane mala soba bez zidova za masažu, koja je od bazena odvojena samo zavesom (i tu se uglavnom obavlja muška masaža)…

Čim se izađe iz prostorije gde je sav ovaj sadržaj sa desne strane je toalet sa tuš kabinom a levo druga soba salona za masažu koja je veoma lepa i potpuno opremljena i mirišljava. Sledeće šta smo koristili je Spa soba na spratu Hotela. Recepcionerka nas je odvela, otključala nam, uključila sve, ukratko uputila i dobili smo ovo uživanje samo za nas dvoje narednih sat vremena. Ovde se nalazi veliki đakuzi, tursko kupatilo, još veća sauna od one na bazenu kao i tuš kabina, i naravno i ovde su one iste lepe fotelje i sto kao i na bazenu. Prostorija je veoma lepa, intimna, urađena od crno-belih manjih mermernih pločica a svetla su veoma diskretna i prelamaju se razne boje tokom celog boravka. Ono što je moju suprugu oduševilo je to što čim izađete iz spa sobe nailazite na stolicu i fen da osušite kosu i ne idete sa mokrom kosom.

Nakon spa sobe otišli smo na relax masažu koju smo dodatno platili jer ona nije ušla u ovaj program koji smo mi prvenstveno uplatili. Cena muške masaže je 2.500,00 dinara a ženske 2.200,00 dinara i mogu vam reći da vrede svaki dat dinar. Žene koje su nas masirale to toliko dobro rade da mogu samo reći – svaka čast. Bili smo ujedno i preporođeni ali i slomljeni od celodnevnih aktivnosti.

Nakon masaže otišli smo u sobu, sredili se i otišli na večeru u restoran. Restoran i bašta, rekao bih zaokružuju ovu celu priču Hotela Bali u sred Srbije, ali bašta ga mogu iskreno reći najviše i čini. Po bašti su postavljene drvene kućine, svaka izrezbarena na svoj način sa krovovima od trske i baldahinima, drvenim stolovima i klupama, stazice popločane a okolo trava, cveće sa postavljenim indonežanskim figurama svuda po bašti, jednom rečju – fenomenalno.

U gornjem delu bašte su dva bazena, manji i veći, mi ih nismo koristili jer još uvek nije baš toliko toplo vreme ali i oni vrlo lepo izgledaju sa ležaljkama i suncobranima postavljenim svuda oko njih. Odabrali smo sto, seli i poručili jelo. Restoran je tip „a la Carte“, sa širokom ponudom jela. Hrana fenomenalna, ukusi neverovatni, izgled savršen, konobar izuzetno profesionalan, pa mislim da ni sam Saša Mišić (kog redovno gledam) ne bi imao zamerke. Ovde smo popili i veoma kvalitetno vino vinarije Aleksandović „Trijumf“.

Mogu reći da smo ovim restoranom u potpunosti očarani. Cene nisu toliko visoke ali naravno ne dele ni džabe… Recimo, buteljka pomenutog krasnog Trijumf vina je nekih 2.800,00 dinara a izuzetno fino, ukusno i prilično veliko Bali predjelo je oko 500,00 dinara, italijanska salata oko 400,00, dok su piletina cardinale koju je jela supruga i moj  batak sa krompirom (ukusniji u životu nisam jeo) po 800,00 – 850,00 dinara… Dok sedite u bašti ovog restorana nećete se osećati kao da ste u Srbiji ni jednog momenta osim kad konobar progovori na srpskom jeziku. Sve ukupno, za restoran je ocena 10.

Sutra ujutru nam je ostalo da iskoristimo 40 minuta u slanoj sobi, čiji su zidovi obloženi solju i kristalnim kamenom sa Himalaja… Soba je fino urađena, pod je prekriven solju tako da vam noge zaranjaju u so, svuda oko vas je so, a sedi se na lepim i udobnim foteljicama. Kroz zvučnike se čuje zvuk talasa, galebova, foka, a kroz ventilaciju ulazi vazduh pomešan sa ovom solju i kristalnim kamenom i ostavlja utisak kao da udišete morski vazduh i to rano ujutru…

Nakon toga otišli smo na doručak (koji je bio u sklopu kupona), gde smo odabrali Bali doručak koji je dosta veliki, sadržajan, jak i ukusan. Napustili smo hotel oko deset ujutru. Ovo zadovoljstvo nas je koštalo neverovatnih 4.500,00 dinara i svako kome kažemo ne može da poveruje. Naravno, to je cena za kolektivnu kupovinu, prilikom regularnog odlaska sve bi to bilo dosta skuplje ali ne preterano, prikazane su im cene na sajtu…

Inace, u sklopu hotela se nalazi i solidno opremljena teretana, mogli smo je koristiti ali stvarno nismo imali vremena i za tu aktivnost. Inače u hotelu ima dosta gostiju, koliko sam zapazio uglavnom stranaca ali nijednog momenta se nije stvorila neka neprijatna gužva ili galama.

Mogu vam preporučiti ovaj hotel jer je sve u njemu na jednom vrhunskom, profesionalnom nivou i nećete požaliti ni jednog momenta što baš njima ostavljate svoj novac jer će oni svaki vaš dinar zaslužiti i pružiti vam vrhunsku uslugu i potpuno uživanje a svi znamo koliko nam je to u današnje vreme potrebno… Ja sam ovde bar na jedan dan zaboravio na sve životne probleme i nedaće koje današnje vreme nosi sa sobom.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Bali Paradizo Hotel 4* - Beograd, 4.0 out of 5 based on 23 ratingsOvaj unos je objavljen pod Hoteli. Zabeležite stalnu vezu.

8 reagovanja na Bali Paradizo Hotel 4* – Beograd

 1. vladimir kaže:

  Hotel predstavlja pravo osvezenje i pravu oazu mira. Bio sam sa devojkom i toliko nam se svidelo da smo ostali jos jednu noc. Zavisi sta ko trazi ali celu spa zonu imati na jednom mestu to je zaista retko. Bilo je fenomenalno i opet cu ici. Higijena je na visokom nivou, dorucak je obilan a osoblje ljubazno i usluzno

 2. Djura11 kaže:

  Moj komentar na Hotel Bali Paradizo bi bio nešto izmedju dobrog i lošeg. Iskreni da budemo ukusi ljudi su različiti, neko je popustljiv, a neko primeti i svaku sitnicu. Koristio sam slanu sobu tamo, i nije ni prineti očekivanjima. Skučena je, pomalo i zagušljiva; mada se tu ogradjujem, jer ne znam kakve su druge slane sobe. Osoblje je relativno ljubazno, ali neorganizovano. Nemaju adekvatnu koordinaciju izmedju sebe, pa se desilo da budu neobavešteni, i da se moj unapred zakazani termin sudari sa terminom još jednog para. Da ne pričam, odakle sam došao da bi uživao u čarima slane sobe. Zvučnici unutra krče, tako da nisam ništa čuo od gore pomenutih galeba i morskh talasa. Sedišta su bila posuta solju, tako da sam značajno ubelio svoju trenerku. Desilo se i da na zakazani termin dodjem na vreme, ali ne i osoba koja je zadužena da nas sačeka i sprovede do sobe.
  Pored ostalog ulaz u hotel nije upadljiv i adekvatno obelžen, te smo ga jedva našli, i to tako što smo iz bašte, prošli kroz restoran, pa kroz uzan hodnik do recepcije. Ipak, pohvaljujem divan orijentalni ambijent i lepo stilizovane prostorije, kao i umeće da se malim detaljima ulepša prostor. Bašta je lepo uredjena sa drvenim kolibicama, koje omogućavaju ručanje u intimnoj atmosferi. Nenametljivost osoblja se graniči možda i sa nezainteresovanošću, mada iz ove konstatacije izuzimam ljubazne i uslužne konobare iz restorana. Hotel u svojom blizini raspolaže velikim, ali dosta šljunkovitim parkingom, i bilo bi dobro kada bi se i na okolini poradilo, iako je ceo hotel ogradjen trskom. Dajem ocenu 5-sredina.

 3. Dragana kaže:

  Upravo sam se vratila iz istog hotela gde sam provela jednu noc i vise nijednu u svom zivotu! Ambijent ovako opisan, mozda se i nekom svidi, meni je to sve skupa poprilican neukus, raznorazni stilovi izmuckani i napravljeni zbrda zdola, ali to je sve nebitno. Higijena soba je ok, zaista, ali ako uzmete sobu sa terasom, tu vas ceka poprilicno iznenadjenje, ne postoji mogucnost sedenja na istoj a i zasto biste to i pozeleli, jer toliko je prljava, od izmeta golubova, da je to verovatno s razlogom. Osoblje je KRAJNJE neljubazno i nadobudno, kontam da bi pod hitno trebali da traze povisicu, jer sam se kao gost zaista osecala nepozeljno… i sve nesto ne smete ili je ogranicen vremenski pristup. Vrh bezobrazluka je sat koji se nalazi u dozvoljenom SPA odeljku (jer postoji i onaj nedozvoljeni), koji mozete da koristite do 22h. Sat je pomeren unapred na 30min!!! Zatekla sam i spremacicu, koja je nekom jadnom i prljavom kofom prebacivala vodu iz spa bazena u djakuzi!!! Necuveno. Voda u spoljnim bazenima je jakooo hladna i kad s 35st u hladu udjete u nju, nije vam dobro. Nemojte ako imate i malo srcanih problema! Osoblje iz restorana je ljubazno, cak nam je dozvolilo da doruckujemo napolju. Hocu reci, imala sam utisak da sve nesto ne smem. Posle tog dorucka, umesto da jos uzivam u relaksaciji zbog koje sam dosla, iskreno, jedva sam cekala da pobegnem, sto sam i ucinila. Nikad nikome ne bih preporucila ovo mesto, taman da nocenje s doruckom kosta i 500din.

 4. Lakanac kaže:

  Svaki ovako dobar hotel je pravo osvezenje za Srbiju! Srecom sve je vise ovakvih hotela!

 5. Beer Drinker kaže:

  Savrseno! Uzivao sam citajuci. Poprilicno skupo kada pogledate cenovnik, alii mi se cini da cu poceti da pratim ove akcije :)

 6. Smaka7 kaže:

  Ovako,imao sam prilike jednom da budem u ovom hotelu,u pitanju je bila proslava neka,i kada sam usao,osecaj je neopisiv,kao da ste u nekoj palati. Savrsenstvo,bio sam u dosta hotela po Srbiji ali ovom nema premca.

 7. Don1 kaže:

  Ja neverujem da postoji ovakvo mesto u Srbiji. Pa ja sam prespavao u jednom hotelu u Nisu koji nije imao apsolutno nista u sobi sem kreveta za 3500dinara. Svaka cast autoru na ovakvom tekstu, naravno sve pohvale i za vlasnika. To treba Srbiji a ne stari, oronuli hoteli koji su preskupi.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

 1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
 2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
 3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
 4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
 5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
 6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.