HEROJI NE MOGU SAMI – BITKA ZA BEBE

Postoji bitka o kojoj se ne pišu herojske priče. Bitka u kojoj nema ordenja. Bitka u kojoj je jedina nagrada život. U njoj se bore najmanji i najmlađi borci koje je svet ikada video- prevremeno rođene bebe.

Oni su hrabri. Oni nikada ne plaču, oni se nikada ne žale, oni nikada ne odustaju od pobede. Oni su naši heroji. Ali, heroji ne mogu sami. Prepušteni sebi, u inkubatorima starim preko četrdeset godina, u uslovima koji su svakog dana sve teži, samo je pitanje trenutka da li će u svojoj borbi izdržati.

Za 60% najmanjih boraca ovo će biti poslednja bitka. Čak dve trećine naših malih heroja nikada neće stići svojoj kući. U EU je taj procenat 15%!…

Zato ova bitka nije i ne sme biti samo njihova. Ovo je bitka za hrabre ljude i hrabre kompanije. Ovo je bitka za život. Ovo je bitka za bebe! Priključi se borbi za donaciju 100 inkubatora! Pomozimo im da pobede!

Iz najličnijih pobuda odlučili smo da i na ovaj simboličan način podržimo akciju BITKA ZA BEBE jer i mi u našoj maloj redakciji imamo jednog heroja koji se izborio! I znamo kako je ta borba teška, kako za heroje tako i za mame i tate! Ovaj članak nemojte ocenjivati i komentarisati, samo posetite sajt BITKA ZA BEBE

Trenutno je aktuelna i BORBA ZA PORODILISTAKako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

HEROJI NE MOGU SAMI - BITKA ZA BEBE, 4.9 out of 5 based on 30 ratingsOvaj unos je objavljen pod Preporuka. Zabeležite stalnu vezu.

Zatvoreno za komentare.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.