Najčešće postavljana pitanja

Klikom na pitanje otvara se odgovor.

 1. 01. Kako mogu da postavim članak? Verovatno negde piše, ali iskrena da budem nisam se bas portudila da nađem, lakše mi je ovako.
 2. 02. Kako da dodam sliku u članak?
 3. 03. Sve je to super, ali evo ja sam se drugi dan prijavio , ali nisam sada dobio 1 din za prijavu.
 4. 04. Zanima me, da li je dovoljno komentarisati i prijavljivati se, bez pisanja članaka, ili mora sva tri da bi se dobila dopuna?
 5. 05. Zašto mi niste objavili članak bez obzira na to što zadovoljava sve kriterijume za objavu?
 6. 06. Da li, ako pošaljem, recimo 5 tekstova, i svi objektivno vrede da se objave, samo jedan bude objavljen, a zbog onog uslova - pravila “jedan tekst nedeljno”? Šta biva sa ostalima? Čekaju na red ili propadaju? Kada se objavljuju?
 7. 07. Zašto na pola tema nema polje za unos komentara?
 8. 08. Šta se dešava sa osvojenim brojem poena ukoliko ih na kraju meseca imam manje od 50?
 9. 09. Imala sam juče 125 poena a danas imam 0, šta se dogodilo?!
 10. 10. Kako da vidim sve članke koje sam napisao do sada?
 11. 11. Da li ću dobiti informaciju na registrovanu e-mail adresu da li je moj članak objavljen ili nije, kao i razlog zašto nije?
 12. 12. Na e-mail mi je stiglo obaveštenje da moj članak nije prošao kriterijume objave a na Oceni.rs postoje članci koji se po strukturi i informacijama koje nude vrlo malo razlikuju od mog? Zašto su ti članci objavljeni a moj nije?
 13. 13. Imam utisak da je sve više članaka na Oceni.rs reklamnog karaktera, da li je to tako?
 14. 14. Članak kojim izražavam nezadovoljstvo jednom konkretnom uslugom mi nije odobren a svaka reč koja je napisana je čista istina, zašto članak nije objavljen?

Postavi novo pitanje:

Molimo Vas da unesete svoju e-mail adresu još jednom.
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

 1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
 2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
 3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
 4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
 5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
 6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.