Aktuelnosti

Na ovom mestu možete naći aktuelnosti koje mogu koristiti kao dodatne informacije za sve posetioce i autore na portalu www.oceni.rs :

 

01.08.2011. – Izvršena uplata svima koji su u julu mesecu uspeli da sakupe 50 ili više Oceni.rs kredita.

01.07.2011. – Privremeno je izmenjena akcija „Dinar po dinar“ pa se povećava dodela krediat za posetu www.oceni.rs svakog dana (na 5 dinara u svakih 24 sata) a istovremeno se privremeno suspenduje dodela kredita za nove članke i komentare.

01.06.2011. – U testnu fazu puštena opcija da se 3 dinara kredita za svaki poslati komentar dodeljuju tek po odobravanju tog komentara od strane urednika. Do sada je slučaj bio da se kredit odmah poveća za 3 dinara pa se potom, ukoliko ne bude odobren, kredit umanji. Ukoliko se u narednih nekoliko dana pokaže da novi sistem za obračun kredita radi nesmetano opisaćemo ovaj princip kao stalni.

01.06.2011. – Presek stanja za prethodni, maj, mesec je urađen, akcija „Šering je naš marketing“ je završena a akcija „Dinar po dinar“ se nastavlja.

25.05.2011. – Uredništvo portala Oceni odlučilo je da više ne prihvatamo članke o igricama, ne samo o web već o igricama generalno. Jednostavno to nije svrha portala Oceni i ko želi može se informisati o kvalitetu neke igrice na mnogo drugih internet mesta.

24.05.2011. – Budući da pristiže sve više tekstova čiji je kvalitet i verodostojnost sve teže dokazati odlučili smo da tekstove koji su reklamnog karaktera više ne objavljujemo. Na taj način pokušaćemo da predupredimo situaciju u kojoj mi plaćamo nekom da se reklamira na našem portalu.
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.